Tribuna Channel online - TV på nätet


Klicka på spelaren, sändningen öppnas på kanalens officiella hemsida
Tribuna Channel
Tribuna Channel
Land:  Kosovo
Kategori: Livsstil
Tribuna Channel 3.6 av 5
3 Röster
Kanali zyrtar i televizionit Tribuna Channel. Tribuna Channel is an Albanian-language news channel based in Pristina.
TV Opinion  Kosovo - Allmänt
Transmetimi i parë i tv OPINION në eter, u editua më datën 22.09.2001, e cila ditë, edhe zyrtarisht konsiderohet si datëlindje e saj. Sinjali i këtij

  • 80
4 av 5
1 Röster
Tribuna Channel  Kosovo - Livsstil
Kanali zyrtar i televizionit Tribuna Channel. Tribuna Channel is an Albanian-language news channel based in Pristina.

  • 80
3.6 av 5
3 Röster
RTSH  Kosovo - Allmänt
RTSH runs two analogue and digital television stations RTSH 1 HD and RTSH 2 HD (formerly called TVSH and TVSH 2 standing for Televizioni Shqiptar),

  • 100
4.5 av 5
2 Röster
Arta TV  Kosovo - Allmänt
Arta News (Arta KTV) is a Kosovar news channel headquartered in Pristina.

  • 100
5 av 5
2 Röster
Zico TV  Kosovo - Allmänt
Televizionit ZICO TV

  • 100
5 av 5
1 Röster
RTK  Kosovo - Allmänt
Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik transmetues, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit radioteleviziv dhe veprimtari

  • 80
4.2 av 5
5 Röster