•   TV på Nätet -TV-kanaler -Albanien -RTV 21 

TV-kanal: RTV 21
RTV 21 online - TV på nätet

Sändning från den officiella webbplatsen
Denna TV-kanal är auktoriserad och sänds på kanalens officiella webbplats, Klicka på spelaren.
RTV 21
Land:  Albanien
Kategori: Allmänt
3.4 av 5
7 Röster
RTV 21 - beskrivning, recension, betyg

RTV21 is a media company based in Pristina, Kosovo, which includes a radio (est. 1998), a television (est. 1999), and a website (est. 2001). Founded as Radio 21 by Afërdita Saraçini and

RTV 21 online - TV på nätet

RTK 1  Albanien / Lokal-TV
Radio Television of Kosovo is the public service broadcaster in Kosovo. It offers two radio stations broadcasting a diverse programming of news and

  • 80
4 av 5
2 Röster
ABC News  Albanien / Nyheter
ABC NEWS, eshte kanali informativ 24 ore ne dite/7 dite te javes, qe siguron mbulim konstant te lajmeve dhe akses te fuqishem ne informacionin e cdo

  • 80
3.7 av 5
24 Röster
Top Channel  Albanien / Allmänt
Top Channel është një televizion kombëtar i pavarur, sinjali i të cilit shtrihet në të gjithë territorin e vendit. Top Channel është i pranishëm me

  • 60
3.4 av 5
19 Röster
KOHAVISION - KTV  Albanien / Musik
KTV (shkurtesa e Koha Vision) është një stacion televizioni në Kosovë, pjesë e "Grupit Koha", me pronare Flaka Surroi. Drejtoresh e

  • 60
3.1 av 5
6 Röster
Report TV  Albanien / Nyheter
Televizioni Report TV është një nga televizionet informative më profesionalë dhe të pavarur në panoramën mediatike shqiptare. Lajmi i fundit,

  • 60
2.8 av 5
19 Röster
Tv Klan  Albanien / Allmänt
Tv Klan eshte kanali televiziv privat me I madh ne Shqiperi. I themeluar qe ne vitin 1997, TVKLAN u licensua nga Keshilli Kombetar i Radios dhe i

  • 60
3.4 av 5
37 Röster