Alsat M online - TV på nätet


Klicka på spelaren, sändningen öppnas på kanalens officiella hemsida
Alsat M
Alsat M
Land:  Albanien
Kategori: Nyheter
Alsat M 3 av 5
5 Röster
ALSAT-M ka filluar të transmetojë në mars të vitit 2006 dhe është një stacion televiziv kombëtar që transmeton në të gjithë territorin e Republikës së Maqedonisë. Programet e veta i mbështet në konceptet evropiane të informimit dhe synon të kultivojë bashkëjetesën shumë-etnike në Maqedoni.
A2 Albanian  阿尔巴尼亚 - 公开
The A2 (Autostrada 2) is the third largest motorway in Albania spanning 46.5 kilometers (28.9 mi). As it connects Fier, the sixth largest city, to

  • 0
0 / 5
0 票
Rrokum TV  阿尔巴尼亚 - 公开
Rrokum.TV is the first Cable and Internet TV channel of Kosovo, a new medium of JAVA Multimedia Production (JMP), which builds on the success and

  • 80
3.8 / 5
6 票
A1 Report  阿尔巴尼亚 - 消息
A1 News Channel is an all news private television station in Tirana, Albania founded by media mogul Koco Kokedhima and owned by Shekulli newspaper.

  • 60
3.4 / 5
12 票
Vizion Plus  阿尔巴尼亚 - 公开
VIZION PLUS është një televizion ku çdokush gjen veten, sheh tek ai nje mik nga i cili e ka te veshtire te ndahet. Larmia e programeve, spektakleve,

  • 100
5 / 5
2 票
ABC News  阿尔巴尼亚 - 消息
ABC News is an Albanian news and satellite television channel that is owned by Media 6. The 24-hour cable news channel was founded in 2010 by

  • 80
3.6 / 5
16 票
RTK 1  阿尔巴尼亚 - 当地电视
Radio Television of Kosovo is the public service broadcaster in Kosovo. It offers two radio stations broadcasting a diverse programming of news and

  • 80
4 / 5
2 票