RTK online - TV på nätet


Klicka på spelaren, sändningen öppnas på kanalens officiella hemsida
RTK
RTK
Land:  Kosovo
Kategori: Allmänt
RTK 4.2 av 5
5 Röster
Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik transmetues, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit radioteleviziv dhe veprimtari të tjera, sipas Ligjit për RTK-në, i miratuar nga Kuvendi i Kosovës, më 20 janar 2006 dhe i ratifikuar nga PSSP më 11 prill 2006. RTK-ja fillimisht u themelua përmes një Memorandumi të Mirëkuptimit midis EBU-së (Unioni Evropian i Transmetimeve) dhe OSBE-së (Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë) në vitin 1999. RTK-ja përbëhet nga dy njësi: Bordi i Drejtorëve dhe Operacionet Transmetuese.
TV Opinion  Kosovo - Allmänt
Transmetimi i parë i tv OPINION në eter, u editua më datën 22.09.2001, e cila ditë, edhe zyrtarisht konsiderohet si datëlindje e saj. Sinjali i këtij

  • 80
4 av 5
1 Röster
TV Syri Vision  Kosovo - Allmänt
Syri Vision is a regional television station based in Đakovica, District of Đakovica.

  • 80
4 av 5
1 Röster
Tribuna Channel  Kosovo - Livsstil
Kanali zyrtar i televizionit Tribuna Channel. Tribuna Channel is an Albanian-language news channel based in Pristina.

  • 80
3.6 av 5
3 Röster
TV Most  Kosovo - Lokal-TV
tvmost je informativni portal koji pokriva najznačajnije događaje na Kosovu i Metohiji, ali i događaje iz ostatka Srbije, regiona i sveta koji su

  • 80
4 av 5
2 Röster
TV Besa  Kosovo - Allmänt
RTV Besa is a regional broadcaster based in Prizren.

  • 100
5 av 5
1 Röster
Rrokum TV  Kosovo - Allmänt
Rrokum TV is a cable TV station based in Pristina, Kosovo.

  • 60
3 av 5
3 Röster