•   - - - Klan Kosova 

Klan Kosova online - TV på nätet


Klicka på spelaren, sändningen öppnas på kanalens officiella hemsida
Klan Kosova
Klan Kosova
Land:  Kosovo
Kategori: Allmänt
Klan Kosova 4.5 av 5
2 röster
Klan Kosova is a private service broadcaster in Kosovo. It offers two television stations with 24-hour television services broadcasting on terrestrial and satellite networks. It was launched on November 15, 2009 as the Kosovan version of the Albanian TV Klan.
RTK  Kosovo - Allmänt
Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik transmetues, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit radioteleviziv dhe veprimtari

4 av 5
4 röster
Rrokum TV  Kosovo - Allmänt
Rrokum TV is a cable TV station based in Pristina, Kosovo.

4 av 5
2 röster
TV Syri Vision  Kosovo - Allmänt
Syri Vision is a regional television station based in Đakovica, District of Đakovica.

4 av 5
1 röster
TV Opinion  Kosovo - Allmänt
Transmetimi i parë i tv OPINION në eter, u editua më datën 22.09.2001, e cila ditë, edhe zyrtarisht konsiderohet si datëlindje e saj. Sinjali i këtij

4 av 5
1 röster
RTSH  Kosovo - Allmänt
RTSH runs two analogue and digital television stations RTSH 1 HD and RTSH 2 HD (formerly called TVSH and TVSH 2 standing for Televizioni Shqiptar),

4.5 av 5
2 röster
Klan Kosova  Kosovo - Allmänt
Klan Kosova is a private service broadcaster in Kosovo. It offers two television stations with 24-hour television services broadcasting on

4.5 av 5
2 röster