•   - - - TV Opinion 

TV Opinion online - TV på nätet


Klicka på spelaren, sändningen öppnas på kanalens officiella hemsida
TV Opinion
TV Opinion
Land:  Kosovo
Kategori: Allmänt
TV Opinion 4 av 5
1 röster
Transmetimi i parë i tv OPINION në eter, u editua më datën 22.09.2001, e cila ditë, edhe zyrtarisht konsiderohet si datëlindje e saj. Sinjali i këtij televizioni transmetohet nga Zymi i Hasit, nga një kodër të emërtuar «BAJRAK», ku dikur ishte edhe transmetuesi i mëparshëm i RTP-së së atëhershme. Ky truall, me qëllim dedikues për transmetues televiziv, është pronë familjare e themeluesit të televizionit OPINION. Nga nostalgjia për atdheun dhe regjionin e vet, këtë televizion themeluesi i saj i parë Jozë Kolnrekaj fillimisht e quajti TV «HASI»
Arta TV  Kosovo - Allmänt
Arta News (Arta KTV) is a Kosovar news channel headquartered in Pristina.

5 av 5
2 röster
Klan Kosova  Kosovo - Allmänt
Klan Kosova is a private service broadcaster in Kosovo. It offers two television stations with 24-hour television services broadcasting on

4.5 av 5
2 röster
TV Opinion  Kosovo - Allmänt
Transmetimi i parë i tv OPINION në eter, u editua më datën 22.09.2001, e cila ditë, edhe zyrtarisht konsiderohet si datëlindje e saj. Sinjali i këtij

4 av 5
1 röster
RTK  Kosovo - Allmänt
Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik transmetues, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit radioteleviziv dhe veprimtari

4 av 5
4 röster
TV Most  Kosovo - Lokal-TV
tvmost je informativni portal koji pokriva najznačajnije događaje na Kosovu i Metohiji, ali i događaje iz ostatka Srbije, regiona i sveta koji su

4 av 5
2 röster
TV Syri Vision  Kosovo - Allmänt
Syri Vision is a regional television station based in Đakovica, District of Đakovica.

4 av 5
1 röster