RTSH online - TV på nätet


Klicka på spelaren, sändningen öppnas på kanalens officiella hemsida
RTSH
RTSH
Land:  Kosovo
Kategori: Allmänt
RTSH 4.5 av 5
2 Röster
RTSH runs two analogue and digital television stations RTSH 1 HD and RTSH 2 HD (formerly called TVSH and TVSH 2 standing for Televizioni Shqiptar), five digital thematic television stations known as RTSH, and three radio stations using the name Radio Tirana. In addition, four regional radio and TV stations serve in Gjirokastër, Korçë, Kukës, and Shkodër.
Klan Kosova  Kosovo - Allmänt
Klan Kosova is a private service broadcaster in Kosovo. It offers two television stations with 24-hour television services broadcasting on

  • 100
4.6 av 5
3 Röster
TV Syri Vision  Kosovo - Allmänt
Syri Vision is a regional television station based in Đakovica, District of Đakovica.

  • 80
4 av 5
1 Röster
RTK  Kosovo - Allmänt
Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik transmetues, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit radioteleviziv dhe veprimtari

  • 80
4.2 av 5
5 Röster
RTSH  Kosovo - Allmänt
RTSH runs two analogue and digital television stations RTSH 1 HD and RTSH 2 HD (formerly called TVSH and TVSH 2 standing for Televizioni Shqiptar),

  • 100
4.5 av 5
2 Röster
TV Most  Kosovo - Lokal-TV
tvmost je informativni portal koji pokriva najznačajnije događaje na Kosovu i Metohiji, ali i događaje iz ostatka Srbije, regiona i sveta koji su

  • 80
4 av 5
2 Röster
TV Opinion  Kosovo - Allmänt
Transmetimi i parë i tv OPINION në eter, u editua më datën 22.09.2001, e cila ditë, edhe zyrtarisht konsiderohet si datëlindje e saj. Sinjali i këtij

  • 80
4 av 5
1 Röster